Arve Henriksen / Jan Bang

To nye plater feires hele kvelden til ende!

  • Lørdag 14. september 2013
  • 21.00
  • 18 år. Dørene åpner kl 20.00
  • 180/130
  • Kjøp billett her!

To nye plater feires hele kvelden til ende! Arve Henriksens ”Places of Worship” og Jan Bangs ”Narrative from the Subtropics” er to nye plater som slippes løs på publikum denne kvelden. Vi får servert en konsert som flyter fritt av de to herrenes låter, med et knallband, og hverandre i ryggen, spår vi en kveld med ny, spennende musikk og spilleglede.

Arve Henriksen står fjellstøtt i norsk jazz med suksessrike plater og samarbeid gjennom sin karriere. Det er alltid en fryd å oppleve hans særegne, sarte lyd og fantastiske uttrykk. Samarbeidet med produsent og musiker Jan Bang er svært interessant og har påvirket dem begge.

De som kjenner Jan Bang, vet at han danser musikken. Sampler høres ikke nødvendigvis ut som et instrument, men med Bangs taktile behandling, tonalitet og rytmikk, skaper han et fantastisk landskap som det bare er Bang og instrumentet som kunne gjort! I tillegg er han en markant figur i den kreative og utfordrende delen av jazzverden, i tillegg til å plante smilefrø fra scenen.

Arve Henriksen – trompet, vokal, Jan Bang – live sampling, Stian Westerhus – gitar og Ingar Zach – perkusjon

OBS: dukker ikke barnevakta opp eller bor du så langt unna Oslo at du ikke får til å komme, kan du se konserten direkte på internett, her.