Arild Andersen & Daniele di Bonaventura

Herlige ballader for bass og bandoneon

  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • 290/240
  • Kjøp billett her!

Ballads, bass and bandoneon

Det føles alltid ut som en historisk opplevelse å være i samme rom som Arild Andersen og høre hans basspill, og her har han funnet seg en perfekt duettpartner! Daniele di Boneventura spiller bandoneon, kanskje mest kjent her hjemme som Astor Piazzollas foretrukne instrument, eller kanskje du har vært så heldig å ha hørt Per Arne Glorvigens glimrende tangotrekking? Den opprinnelig tyske trekkspillvarianten som Argentina og Uruguay fullstendig har adoptert, blir ikke her brukt til tango, men til nydelige ballader med både Andersen og Daniele di Bonaventuras signatur.

Bonaventura er en italiensk multiinstrumentalist som gjennom sin karriere har spilt med alle de største musikerne i hjemlandet, særlig jazzfolk, men også kammermusikere og i store, klassiske ensembler. Han har mye tradisjon i seg og like mye frihet til å lytte med.

For med nennsom elektronikk synger Andersens bass litt ekstra, og Daniele di Bonaventura er instinktivt med og trekker lange linjer. Begge er glimrende improvisatører som i et moderne lydbilde kommer til å gi deg en flott kveld med mange fine ny-klassikere!

Arild Andersen – bass, Daniele di Bonaventura – bandoneon