Møster!

Hopp opp i romskipet!

  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • 270/220
  • Kjøp billett her!

Heavy punk-jazz with deep space explorations

I høst utkom Møsters nyeste plate, States of Minds, Dagbladets anmelder digget den og konkluderte med at «…uansett hvordan vi snur og vender på det, er States of Minds en fantastisk musikalsk reise. På første klasse!». På gruppas fjerde plate går bandet dypere i sitt univers, to kutt er over 20 minutter lange, men gir samtidig lytteren gode klapp på skulderen i form av flotte melodier, kule groover og tøffe riff som bærer lytteren med seg hele veien. Den kompromissløse og hardtblåsende saksofonisten Kjetil Møster deler nå komponeringen med de andre superheltene i bandet, og det er deres felles utforskning av jazz/progg/pønkrock-uttrykket som er romskipet.

Bagasjen er har tydelige merker fra Datarock, Motorpsycho, Bigbang, Elephant9 og Needlepoint, planetene de passerer kan være Pink Floyd, Can og Coltrane, men totalopplevelsen er så frisk, oppløftende og full av sitrende spenning at dette oppleves som her-og-nå musikk, for hver nye lytting!

Møster! høster glimrende konsertkritikker og gjenoppfinner musikken for hver scenelanding, dette vil du ikke gå glipp av. Organisert impro på høyt nivå!

For anledningen har de med seg superprodusent Jørgen ‘Sir Dupermann’ Træen som spiller modulær synthesizer på, og har produsert, States of Minds.

Kjetil Møster – saksofon, Hans Magnus ’Snah’ Ryan – gitar, Nikolai Hængsle – bass, Olaf Olsen – trommer, Jørgen Træen – modulær synthesizer