Jazzjulegaver!

Sesongkort våren 2013 – høydepunkter på rekke og rad
2012 har vært et fantastisk fint år, fra vår scene har det ene høydepunktet avløst det andre! Victoria har blitt en ettertraktet scene, også for internasjonale artister som er vant til mye større lokaler. Nettopp det intime, nære og fokuserte møtet er grunnen til stadig flere henvendelser fra store navn, og også ønsket om snarlig retur.

Vi er stolte av at sesongkortholderene denne våren går en svært lys tid i møte. Beady Belle, Come Shine, John Scofield og Brad Mehldau´s nye prosjekt Mehliana vil alle spre magi fra scenen, og mange flere tilkommer da vi endelig slipper hele programmet i januar. Om man får mer kvalitet for én billett, vil vi gjerne vite om det! Mer om sesongkortet og lenke til kjøp, finner du på denne siden. God jul, og godt, nytt jazzår!

(foto: Håkon Sønderland)