Vijay Iyer Trio

Symbiotisk masse

  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • 220/170
  • Kjøp billett her!

OBS! Som en oppvarming til kvelden, har vi lagt til en kort dokumentar med fantastisk musikk av Vijay Iyer, se nederst!

Verdenspressen nærmest velter seg i ekstase over denne trioen som omtales som progressiv og tilgjengelig, en rytmisk organisme, følelsesladd og interaktiv, strålende innovativ eller bare så enkelt som “the best band in jazz”. Lista ligger med andre ord høyt når tre store musikere sammen skal gi deg en uforglemmelig kveld i mai. For Vijay er ikke alene om å få skryt. Bassist Crump hylles for sitt brede spekter og presise spill, og Gilmore er rett ut sagt en utrolig trommeslager, sist hørt hos oss med Chick Corea. Vi trenger vel ikke si mer?!

Sammen leverer de utfordrende jazz med både heftig rytmikk og melodisk eleganse. Hundrevis av konserter og tusenvis av fans. Kom og bli en du også!

Vijay Iyer – piano, Stephan Crump – bass, Marcus Gilmore – trommer

Vijay Iyer Trio is arguably the hottest piano trio on the planet right now.

Vi legger til en fargerik film til en allerede sprakende fin kveld! Den halvtimes lange filmen er et samarbeid mellom filmskaper Prashant Bhargava, som døde brått ifjor, og Vijay Iyer som spennende forener den sterkt visuelle Hindi vårfestivalen med Iyers spektakulære tagning på Igor Stravinskys «The Rite of Spring». Vi håper og tror denne filmen gir en økt opplevelse og fin oppbygning til konserten med Vijay Iyer Trio som starter ca 20.40.

RADHE RADHE: RITES OF HOLI from Khushi Films on Vimeo.

https:/.spotify.com/?uri=spotify%3Aalbum%3A1dhbqRSCO88PQFIvBv5Rg8