Uhørt! Trio Heinz Herbert + Dafnie

Møte i lydalkymistlaben

  • Onsdag 7. september 2022
  • 20.00
  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • Gratis inngang!
  • Gratis inngang!

Colliding rhythms and sonic mirrors + playful and harmonic quintet

Vi har jobbet en stund med å få Trio Heinz Herbert hit og opp på scenen. Vinnerne av Europe Jazz Networks Zenith Award skulle egentlig spilt hos oss våren 2020, men det gikk jo ikke, så vi prøvde igjen høsten 2021, fortsatt uten hell. Men alle gode ting er tre, og nå får vi endelig gleden av å høre den sveitsiske trioen live på Victoria! I over ti år og fire plateutgivelser har lydalkymistenene i Trio Heinz Herbert lekt seg med jazztradisjonen, bygd soniske speilkabinetter og tilrettelagt for rytmiske kollisjoner. Frisk og nyskapende europeisk jazz – fordi du fortjener det!

Dominic Landolt – gitar, Ramon Landolt – tangenter, Mario Hänni – trommer

Hjemmeside

Dafnie består av fem etter hvert godt kjente navn fra den unge norske jazzfaunaen. Band som I like to sleep, Kongle, Skurkar og Bliss klinger fint i de fleste jazzentusiasters ører! Fremst på scenen står saksofonist Amalie Dahl og forsyner kvintetten med sterke og melodiske komposisjoner som bandet kan gi form og farge. Musikken er harmonisk og formfast, men samtidig åpen og eksperimenterende og gir lytteren assosiasjoner til både old school frijazz og moderne ensembler som Anna Högberg Attack og Fire! Orchestra.

Amalie Dahl – saksofon, Oscar Andreas Haug – trompet, Jørgen Bjelkerud – trombone, Nicolas Leirtrø – bass, Veslemøy Narvesen – trommer

Dafnie på Facebook
Foto: Thor Egil Leirtrø