Céline Bonacina Fly Fly

Publikumsvinnende fransk fantasi

  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • 240/190
  • Kjøp billett her!

Immediate up-tempo jazz with brilliant virtuosity

Dette er råflott reisemusikk! Den kan får deg til å danse i bilen, til å bli en armlenetrommis på toget eller til å gå med lettere steg mot nye eventyr. Den kan også nytes i ro. Her får du varme, fantasi og reiseerfaring fra den franske saksofonisten Céline Bonacina, Fly Fly er hennes femte album under eget navn, innspilt med en ny sylskarp, håndplukket trio.

Både bassist Jennings og trommeslager Di Fraya får gjøre utradisjonelle ting med instrumentene sine og er lekende melodiske og tungt rytmiske når de driver det virtuose og spennende spillet til Bonacina videre. Blandingen av kompleksitet på den ene siden og en tilgjengelig letthet på den andre, tilskriver hun et syv år langt studiopphold på den franske øya Réunion i Det indiske hav hvor hun fikk dyp kunnskap om musikken fra denne regionen. Det låter tydelig europeisk, men under ligger pulsen av afro og dub, en slags sorgløs ærlighet og tilstedeværelse i øyeblikket.

Céline Bonacina vant publikumsprisen under den anerkjente BMW Welt Jazz Award i München i 2019, nå kan også du få høre hva de digger i Unionen!

Céline Bonacina – saksofon, Chris Jennings – bass, Jean-Luc Di Fraya – trommer

Foto: Nathalie-Lady Millions