Uhørt! Superflipp + Bento Box

Energisk og fargerikt!

  • Onsdag 9. september 2020
  • 20.00
  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • Gratis inngang!
  • Gratisbill. her

A small big band bubbling with energy + a tasteful variety of acoustic improvisations

Selv om Superflipp kanskje ikke har eksistert så lenge, har bandmedlemmene for lengst rukket å sette spor etter seg i Oslo og Trondheims overskuddsboblende musikkmiljø. Amund Storløkken Åse og Veslemøy Narvesen er inspirert av Trondheim jazzorkester og Maria Kannegaard og ønsker framfor alt å utsette lytteren for en eksplosjon av energi og spilleglede, musikk hvor ting til en hver tid kan bli snudd på hodet og alt kan skje! Superflipp har store planer om både turnering og plateinnspilling, men du så dem først på Uhørt!

Amund Storløkken Åse – vibrafon, Emil Storløkken Åse – gitar, Ingrid Skåland Lia -saksofon, Amalie Dahl – saksofon, Jenny Frøysa – saksofon, Nicolas Leirtrø – bass, Veslemøy Narvesen – trommer

Superflipp på Facebook

Bentobokser er gjerne forseggjorte og fargerike, og innholdet et par, tre hakk over den trauste norske matpakka. Så også med trioen Bento Box! Et akustisk sound kombinert med utradisjonell instrumentering gir rom for improvisering og ikke minst å grave i uutforskede rytmer og melodilinjer, og musikken har hentet impulser fra så vel folkemusikk og klassisk som frijazz. Variert og lekkert, med andre ord! Akkurat som en god lunsj.

Benjamín Gísli Einarsson – piano, Tuva Halse – fiolin, Øyvind Leite – trommer

Bento Box på Facebook