Tord Gustavsen Trio – Utsolgt!

Ærlig, tett, herlig!

  • 18 år. Dørene åpner kl. 20.30
  • 340/290
  • Utsolgt!

Dette er konserten som ble flyttet fra lørdag 14. mars, kjøpte billetter til den konserten gjelder her.

Vi har besluttet å dele denne ene konserten opp til to konserter, kl 19.00 og kl 21.30, dette for å fordele publikummet til plasser med 1 meter avstand. Det er noen billetter igjen til konserten 21.30, selges her.

Alle billettkjøpere skal ha fått beskjed, ved spørsmål så send til mailadressen post@nasjonaljazzscene.no.

Tord Gustavsen is perhaps Norway’s most popular jazzartist, and this trio is truly uplifting!

Det er nå to år siden den utsolgte konserten hos oss, endelig kan vi ønske velkommen tilbake til denne fantastiske trioen! Det ser ut som publikum ikke kan få nok av Tord Gustavsen, og det forstår vi veldig godt. Som en av våre absolutt mest populære jazzartister, og en av svært få som kan skilte med førsteplass på VG-lista og topp ti på amerikanske Billboard, har han gjort mer enn de fleste for å forene det moderne og det tilgjengelige. Med en lavkirkelig høystemthet og bluessåre melodier det lukter fersk jord og himmel av, gir han publikum både det de vil ha og det de ikke visste at de trengte.

ECM utgivelsen The Other Side fra 2018 fikk rosende kritikker over hele fjøla, og trioen kunne igjen vise sin kraft med konserter rundt om i verden. En levende organisme inntar oss og overtar rommet i mars, det er bare å glede seg!

Tord Gustavsen – piano, Steinar Raknes – bass, Jarle Vespestad – trommer