Uhørt! Slow Is The New Fast + Meander

Til både hodet og føttene!

  • Onsdag 4. november 2020
  • 20.00
  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • Gratis inngang!
  • Fullt!

Two open genre bands with music for both head and feet

Slow Is The New Fast har eksistert i 3 år og er allerede ute med plate nummer to, Slower, som kom i april. Bandet har spilt sin lekne folke- og verdensmusikk, mørke og mystiske ekspressive jazz i både inn- og utland.

For de som følger med på skuddene som skyter på den unge, profesjonelle jazzscenen, kjenner igjen navnene Slow Is the New Fast, aktive komponister og utøvere alle sammen. Dette bandet er Lyder Øvreås Røeds idé og bygger på hans klanglige ideal, men som vanlig i band med sterke stemmer er det samspillet som løfter bandet til noe unikt! Melodisk og ekspressivt, både for hodet og føttene.

Lyder Øvreås Røed – trompet, Håkon Aase – fele, Henriette Eilertsen – fløyte, Bjørn-Even Bjarkli Verbeke – piano, Joel Ring – bass, Tore Ljøkelsøy – trommer

Det er premierekveld for Meander, Oslos nyeste band, som gjør sin aller første konsert sammen og går hardt ut med urfremførelser!

Pianist Leo Sundström skriver åpent for improvisasjon som flyter om hverandre og sammen i naturlige baner. Her er både frisk lyrisk- og tett sammenvevd musikk som stilles opp imot åpne partier og melodiøse utsvevninger. Og noen overraskelser.

Medlemmene i bandet er kjente folk for jazzscenens publikum, men har aldri før spilt sammen før og ikke på denne måten! De har planer om turné og studioinnspilling til våren og man kan allerede nå ane konturene av at noe stort og helt spesielt er på vei. Du så dem på Victoria først!

Leo Dommersnes Sundström – piano, Harald Lassen – saksofon, Richard Köster – flugelhorn, Joel Ring – bass, Hans Hulbækmo – trommer