Uhørt! Sex Magick Wizards + Chuck People

Gratis kraftinnsprøytning!

  • Onsdag 17. november 2021
  • 20.00
  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • Gratis inngang!
  • Hent bill. her!

Can you handle all this energy?! Free concert
Gratis inngang, men hent ut gratisbillett!

Sex Magick Wizard slipper straks plate nummer to, og det på selveste Rune Grammofon! Your Bliss My Joy er oppfølgeren til debutalbumet Eroto Comatose Lucidity som ble sluppet 2019 til strålende tilbakemeldinger i inn- og utland. Nå har Sex Magick Wizards ytterligere raffinert uttrykket, men med sin rå energi og frie forhold til komponerte materiale. Bandet har latt seg inspirere av joik og hvordan den kan påvirke deres samspill og tilnærming til improvisasjon. Se for deg lyden av Jimi Hendrix og John Coltrane blandet med joikens upolerte uttrykk i en magisk seremoni av høyst seksuell karakter.

Bli med å feire livet i kveld!

Viktor Bomstad – gitar, Sigrid Aftret – saksofon, Henrik Sandstad Dalen – bass, Ingvald André Vassbø – trommer

Sex Magick Wizard på Facebook // Sex Magick Wizard hos Rune Grammofon

Den trondheimsbaserte kvartetten Chuck People spiller jazz med dype røtter i den amerikanske tradisjonen, med referanser til Joe Henderson, Sonny Rollins og John Coltrane. Bandet har utspring fra jazzlinja på NTNU og vi kjenner bandmedlemmene fra blant annet Master Oogway, Zenos Mode og Mon Mio.

Erlend Vangen Kongtorp – saksofon, Hogne Kristoffer Kleiberg – piano, Alf Svendsen Høines – bass, Martin Heggli Mellem – trommer

Her kan du høre tre låter på Soundcloud.