Emile Parisien & Vincent Peirani

Hypnotisk duo

  • 18 år. Dørene åpner kl 19.
  • 250/200
  • Kjøp billett her!

Hypnotic duo getting intimate and playful with jazz and tango

Det er en avslepen europeisk eleganse over denne musikken, som et mykt svart-hvitt bilde som sier at røyking er kult, sprit er bare leskende og det finnes ingen morgendag, bare her, bare nå. Strekker du ut hånda vil du oppleve noe vakkert!

Lyden av trekkspill og saksofon er så samstemt som det bare går an etter å ha holdt over tusen konserter sammen! Riktig nok bare 600 av dem som duo, men etter braksuksessen med debutplaten Belle Epoque utgitt på ACT i 2014 har de fylt de største konserthusene i Europa. Platen var en gullalderhyllest av saksofonisten Sidney Bechet, en av de store jazzstjernene på begynnelsen av tjueårene. Den besto ikke så mye av coverlåter og museumsartikler, men heller en lek rundt melodiene i et nytt rom. Etter lang tid kommer nå endelig oppfølgeren, Abrazo, omfavnelse, en hyllest til klemmen i tango, den som fører og lar seg bli ført. Astor Piazzolla er selvfølgelig en del av repertoaret her, men det er også Kate Bush.

På en intim konsert med disse to vil du bli forført av de små interaksjonene, med- og motspillet, instrumentkontrollen og den innovative behandlingen av grunnstoffet.

Slipp taket, Parisien og Peirani har kontroll.

Emile Parisien – saksofon, Vincent Peirani – trekkspill

Foto: JP Retel