Uhørt! PHOENIX + Brainchild

Dobbelfestkveld!

  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • Gratis inngang!
  • Gratis inngang!

PHOENIX’ musikk oser varme, fra vårsol til brennende flammer, og gir assosiasjoner til episke eventyr og amerikanske westernfilmer. Trioen har bakgrunn fra jazzlinja i Trondheim. Emil skriver musikken, og besetningen er tydeligvis morsom å komponere for, de gir hverandre mye plass til hvert enkelt instrument. Musikken er hentet fra en boblende gryte av Jimi Hendrix Experience, Per ”Texas” Johanson og Maria Kannegaard trio, med hint av Julian Lage, ABBA og Frank Zappa!

PHOENIX ble startet i januar 2021, og vi har siden det øvd mye og fått et utrolig dynamisk samspill og vennskap, som skinner gjennom i musikken. Det er rett og slett utrolig gøy å spille sammen! I desember 2021 spilte de inn sin første plate etter besøk på festivaler som Trondheim Fringe og Catalytic Sound Festival. Her er det mye å glede seg til!

Emil Storløkken Åse – gitar, Jenny Frøysa – saksofon, August Glännestrand – trommer

Brainchild er en soul og RnB-gruppe med base i Oslo. Musikken de lager er inspirert av artister som Frank Ocean, Noname og Bill Withers. Låtene byr på dansbare beats, fengende basslinjer og sjelfulle harmonier, med sterke vokalprestasjoner som musikkens midtpunkt. Med en klassisk instrumentbesetning skaper bandet moderne musikk med et glimt av fortiden. På konsert leverer Brainchild et sceneshow preget av høyt energinivå og utadvent formidling.

For tiden jobber bandet med sine første utgivelser, og sikter seg inn på release i starten 2022.

Sanyu Nsubuga – vokal, Matias Christoffersen – keys, Joachim Meyer – bass, Kenneth Kristoffersen – trommer

https://www.youtube.com/watch?v=VO1Sl_0H4F8