Uhørt! Philip Granly Trio + Schemes

Groovy og gratis, Uhørt! er tilbake

  • Onsdag 20. september 2023
  • 20.00
  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • Gratis inngang!
  • Gratis inngang!

Uhørt! er Victorias konsertserie for unge jazztalenter. Her er det alltid frisk musikk, bra publikum og gratis inngang! Dørene åpner kl. 19.00 og konsertstart 20.00.

Philip Granly Trio

I et grenseløst musikalsk univers utforskes den klassiske pianotrioens yttergrenser i en samling originale komposisjoner signert Philip Granly. Bli med inn i et energisk, variert og lekent landskap med musikalske overraskelser, heftig groove, friimpro, swinging jazz og høystemt kammermusikk, fremført av tre unge spillesugne musikere. Den samspilte trioen utgjør også tre fjerdedeler av kompet i Det Nye Norske Storband (NSB).

Philip Edwards Granly – piano Håkon Huldt-Nystrøm – kontrabass Trym Saugstad Karlsen – trommer

Schemes

Schemes er en eksplosjon av energi maskert som en dansk-norsk jazzkvartett med base i Trondheim. Bandets medlemmer har bakgrunn i andre prosjekter som Kongle Trio, Superspreder, Skaali Kvartett og Tog. Musikken er ukonvensjonell og kontrastfylt; intrikate låter med en fri tilnærming bundet sammen av lange strekk med retning mot eksplosivitet. Med et intenst samspill presenteres musikken gjennom musikernes ønske om å utfordre og utfylle hverandre. Schemes skaper energi som fanger lytteren fra første stund.

Oliver Skou-Due – piano, Brede Sørum – saksofon, Bendik Løland Lundsvoll – kontrabass, Veslemøy Narvesen – trommer

Foto av Schemes: Sigrid Erdal