AVLYST! Uhørt! Paper Dog + Aloft Quartet + JAM

Din nye favorittpop krysser sprudlende, rastløs jazz

  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • Gratis inngang!
  • Gratis!

OPPDATERING: Som en følge av at Oslo kommune høyner beredskapsnivået, velger vi å være føre var og avlyser kveldens konsert, vi beklager!  We have decided to cancel tonights concert according to advice from the municipality of Oslo.

Onsdag 11.03 kl 18:00

Your new favourite pop band + The young,  fresh and acoustic

Paper Dog hopper like godt opp i gryta med begge beina, det er rett fram nydelig pop, hverken mer eller mindre! Riktignok har bandet flere både tidligere og nåværende jazzstudenter fra NMH, men her er det danselysten og smilet som skal lokkes fram med vellyd og gode grooves. NRK P3 trekker paralleller til svenske favoritter som Many Voices Speak og Niki & The Dove og lar seg fange av Kristin Myhrvolds flotte stemme. Her er kjærlighet, lengsel og melankoli, og Paper Dogs får det til å høres ut som en deilig drøm!

Kristin Myhrvold – vokal, Andreas Vangen Andersen – gitar, Martin Sandvik Gjerde – tangenter, Simen Wie – bass, Kenneth Enes Kristoffersen – trommer

Her er noe stort i gjære, dette er lett å like! Aloft Quartet er en akustisk jazzkvartett med unge, dyktige musikere fra hele Skandinavia. De spiller egenskrevet musikk inspirert av den amerikanske og nordiske jazzscenen. Det er både vakkert og tøft, og om folk hadde danset til jazz nå om dagen, hadde de danset til Aloft! Debutalbumet ble sluppet 2018 på AMP Music & Records, et ungt selskap vi hører om stadig oftere, til gode anmeldelser, og gruppa vant “Årets nye danske jazznavn” samme år. Nå i mars kommer deres andre album. Varm opp jazzfoten med konsert først!

Simon Balvig – saksofon, Rasmus Sørensen – piano, Jon Henriksson – bass, Amund Kleppan – trommer

Etter konsertene blir det jamsession ledet av jazzstudenter fra Musikkhøgskolen. Ta med hornet!