Uhørt! Open Ties + BJARK

Høstens første Uhørt!

  • Onsdag 6. september 2023
  • 20.00
  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • Gratis inngang!
  • Gratis inngang!

Uhørt! er Victorias konsertserie for unge jazztalenter. Her er det alltid frisk musikk, bra publikum og gratis inngang! Dørene åpner kl. 19.00 og konsertstart 20.00.

Open Ties

Open Ties er satt sammen av musikere fra Latvia, Polen, Danmark og Norge, og møttes i Oslos kreative musikkscene. Bandet har en bred og eklektisk bakgrunn fra blant annet samtidsmusikk, folketoner og improvisert musikk, noe som gir en bred og fargerik palett. Ikke-lineært, lekent og åpent, Open Ties lever opp til bandnavnet!

Inga Vamze – saksofon, Hanna Kallestad – violin, Jeff Wagner – gitar, Markus Kristiansen – trommer, Patrycja Wybrańczyk – trommer

BJARK

BJARK er et jazzrock/fusion-band, bestående av studenter ved Institutt for rytmisk musikk på UiA. Bandet ble formet i 2020, og har siden spilt konserter og jobbet aktivt for å finne den perfekte sounden. Musikken til BJARK kan beskrives som en blanding av neonordisk jazz, iblandet impulser fra New York, med en hel del rock i monitor og melodisk framdrift. I 2022 spilte de inn debutalbumet «Looking the moon», som vi helt sikkert får høre en del fra denne kvelden.

Borgar K. Bjarkason – piano, Vetle Skåli – gitar, Mikkel Bordal – bass, Torbjørn K. Eriksen – trommer