Uhørt! Møll + Hullyboo

Møllspist kvartett + plateslippende gitartrio

  • Onsdag 3. oktober 2012
  • 20.00
  • 18 år. Dørene åpner kl 19.00
  • Gratis inngang
  • Gratis inngang

MØLL kommer fra jazzlinja i Trondheim, og er slett ikke det første tuba-vokal-trommer-bandet fra bartebyen. Men MØLL har likevel en særegenhet med de trønderske tekstene og Emilies uredde og direkte vokal. MØLL beskriver seg selv slik:

«MØLL» er et utiltrekkende insekt som søker lyset i skyggen av sommerfuglen. MØLL går i ett med nattens mørke, og stille fortærer den klærne dine (slik en tenåring har et indre opprør mot sine foreldre). MØLL er anonym, likevel gjør den seg gjeldende: den flyr deg i fleisen, den stormer rommet ditt og forstyrrer den søte nattesøvnen».

Emilie Storaas (vokal), Viljar Dyvik Sellevold (gitar), Tord Nilsen (tuba), Kim Christer Hylland (trommer)

Urørt

MØLL SESSIONS

Gitartrioen HULLYBOO består av Marius Hirth Klovning, Bjørnar Kaldefoss Tveite og Mats Mæland Jensen. Denne høsten slipper de sitt debutalbum på NOR-CD. Musikken de spiller er egenkomponert og kan plasseres en plass mellom jazz, blues, country og rock. Musikalske inspirasjonskilder er Bill Frisell,Wayne Shorter og B.B. King. De møttes på Sund folkehøgskole og studere nå på jazzutdanningene i henholdsvis Bergen, Trondheim og Oslo. De siste årene har de spilt mange konserter og og fått rykte på seg for å være et drivede godt liveband. i 2010 vant de «Jazz i sikte» i Bergen.

Marius Hirth Klovning (gitar), Bjørnar Kaldefoss Tveite (bass), Mats Mæland Jensen (trommer)