Uhørt! Miriam Kibakaya Concept + Datadyr

Uhørt bra x 2!

  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • Gratis inngang!
  • Gratis inngang!

Uhørt! er Victorias konsertserie for unge jazztalenter. Her er det alltid frisk musikk, bra publikum og gratis inngang! Dørene åpner kl 19.00 og konsertstart 20.00. 

Miriam Kibakaya Concept

Fra det ukompliserte og nære til det mørke som insisterer med rå kraft! I denne atmosfæren finner vi lyden av den nordiske jazzscenen blandet med fengslende groove.
Hjertet av musikken er listig og brakende, men kanskje mest av alt fortellende. Lytteren ønskes velkommen inn i et univers hvor ønsket er å bevege, både kroppen i takt med rytmen og det som rører seg i vårt indre.

Musikerne i ensemblet har utspring fra jazzlinja ved NTNU i Trondheim og spiller komposisjoner skrevet av vokalist, Miriam Kibakaya. Musikerne kan høres i andre sammenhenger som: I Like To Sleep, Bliss og Bento Box. Bandet har spilt Nordic Showcase, Jazz Incubator, Bodø Jazz Open, Storyville Jazzklubb og Trondheim Jazzfest for å nevne noe. Debutalbumet kommer ut på Jazzland Recordings senere i vår.

Miriam Namtero Kibakaya – vokal, Zakarias Meyer Øverli- saksofon, Tuva Halse – fiolin, Benjamín Gísli – piano, Andreas Svabø – kontrabass, Øyvind Leite – trommer

Datadyr

Datadyr er en jazztrio fra Bergen. Musikken strekker seg fra det inderlige og forsiktige til det energiske og eksplosive, og det er sjeldent langt å gå mellom disse ytterpunktene. I løpet av de fire årene med jazzutdanning fra Griegakademiet har inspirasjonskildene hopet seg opp og utrykket som står igjen er preget av både jazz-tradisjon og nyere retninger innenfor jazz og improvisert musikk. I 2022 slapp de debutplata «Woolgathering» på isitjazz records med god respons, og nå i februar slipper de en EP med resterende låter fra samme innspilling.

Odd Erlend Mikkelsen – gitar, Øystein Høynes – bass, Amund Nordstrøm – trommer