Uhørt! Melting Pot + Caramel 11

En førstedate og en juvel

  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • Gratis inngang!
  • Gratis!

Five young europeans meet for the first time + majestic pop with an inclination for jazz

Fem unge musikere fra fem ulike land møtes, noen av dem for første gang; de har kanskje aldri spilt sammen før, men det skal de nå! Én øvingsdag til å finne ut hva man vil og hvor man skal, og så er det konsert. Dette er kjernen i Melting Pot, et felleseuropeisk improvisasjonsprosjekt som siden 2013 har vært innom Jazztopad i Wrocław, Berlin Jazzfest, Saalfelden Jazzfestival, Handelsbeurs i Ghent, og nå Nasjonal jazzscene. Melting Pot er øyeblikkskunst, her blir det ingen repriser. Møt opp, koble deg på, opplev!

Signe Emmeluth – saksofon, Mia Dyberg – saksofon, Kobe Boon – bass, Zbigniew Kozera – bass, Katharina Ernst – trommer

Caramel 11 er en funklende juvel som lokker publikum inn i et majestetisk og progressivt popunivers av drømmende synthpartier og vrengte gitarakkorder. Bakgrunnen fra jazzlinja i Trondheim og kjærligheten til tidløs pop- og rockemusikk kommer tydelig til syne i Thea Grants kontrastfylte og tekststerke låter. Den siste tiden har bandet vært i studio, og debutsingelen «Boxes of Ashes» slippes i løpet av sommeren!

Thea Grant – vokal, Magnus Skaug – gitar, Håkon Kjenstad Brunborg – synth, Alf Høines – bass, Ingvald Andre Vassbø – trommer

Etter konserten blir det jamsession ledet av jazzstudenter fra Musikkhøgskolen. Ta med hornet!