Uhørt! Magellan – in search of –

Seiler fremmed sjø

  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • Gratis inngang!
  • Utsatt!

Koronatiltakene og den sosiale nedstengningen av Oslo vedvarer, og det omfatter også konserten med Uhørt! Magellan. Vi har ikke pr. nå funnet en ny dato, men kommer tilbake når vi har!

I mellomtiden får dere ta vare alle sammen. Om det er spørsmål, ta gjerne kontakt med oss på post@nasjonaljazzscene.no

Courageous jazz explorers

Det bruser og suser når den årlige turneen fra andreklassen på jazzlinja i Trondheim besøker oss på sin signingsferd. Det er sant at det alltid er nye musikere, nye tanker, ny musikk, det er også sant at det er inspirert, gjennomtenkt, forberedt og svært solid det vi får.

Vi lever i uvitenhet. Mennesket har derfor alltid hatt en trang til å avdekke det skjulte, begripe det ubegripelige – utforske ukjent farvann. I 1521 seilte Ferdinand Magellan jorda rundt på leting etter en ny sjøvei. I 2021 reiser Magellan igjen, men denne gangen i form av andreklassen på NTNU Jazzlinja!

Et massivt, banebrytende og vakkert ensemble, med en bemerkelsesverdig besetning bestående av 14 fremadstormende musikere som seiler i åpent landskap. Et skip lastet med fengslende melodier, varme harmonier og brusende rytmer – et uforutsigbart og originalt musikalsk univers.

Miriam Namtero Kibakaya – sang, Sara Brasøy Fjeldvær – sang, Audun Rørmark – feler, Ellie Mäkelä – bratsj, Helge Snorri Seljeseth – fiolin, Tuva Halse – fiolin, Peter Robertstad – trombone, Zakarias Meyer Øverli – saksofon, Benjamín Gísli Einarsson – piano, Anders Waltersdorph Hjemmen – bass, Gard Kronborg – bass, Oda Kristine Steinkopf – bass, Odin Leithe Haukø – bass, Øyvind Solhaug Leite – trommer