Streames! Kongle trio

Lekent og fritt musikalsk univers

  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • Frivillig billettpris
  • Streaming!

Det blir konsert, men hjemme hos deg! Jazzscenen skifter midlertidig navn til Nasjonal jazzkringkasting og sender deg Kongle Trio live fra Victoria klokken 20.00. Lenken til streamen finner du nederst her.

Bandet får konserthonorar fra oss, så om dere setter pris på konsertene må dere gjerne Vippse oss en konsertbillett, men det er helt frivillig. Vi deler inntektene likt med artistene, vårt Vippsnummer er 77039.

Vi jobber med ny dato for Chuck People til høsten.

Kongle Trio var et av 12 utvalgte band i Oslo Jazzfestivals talentprogram Nordisk Showcase i 2019. Hvert år så velger jazzfestivalen ut et band som de booker til hovedprogrammet på neste festival, og for 2020 så falt valget på Kongle Trio. Tidligere år har det vært banda General Post Office og JUNO – band. I tillegg til det ble bandet sendt ut på turné i Estland på den omreisende festivalen Tudengijazz tidligere i år!

André Jamal Ishak fra Oslo Jazzfestival 2020 sier: «Kongle Trio er et band som beviser at akustisk jazz er udødelig og utrolig gøy. Og deres showcase-konsert på Herr Nilsen står igjen som et av mine personlige høydepunkt fra fjorårets festival.»

Melodic and fun improvisations

Musikerne i Kongle er nysgjerrige på trioformatets muligheter og skaper et lekent og fritt musikalsk univers med plass til det skjøre og vakre, side om side med groove og tekstur. På scenen dyrkes samspillet og melodisk friimprovisasjon. Musikk som er gøy å spille og gøy å høre på! Kongle Trio planlegger å spille inn plate i løpet av våren 2020.

Liv Andrea Hauge – piano, Øystein Skjelstad Østensen – bass, Veslemøy Narvesen – trommer

Kongle Trio på Facebook.

Konserten med Chuck People flyttes til høsten

Den trondheimsbaserte kvartetten Chuck People spiller jazz med dype røtter i den amerikanske tradisjonen, med referanser til Joe Henderson, Sonny Rollins og John Coltrane. Bandet har utspring fra jazzlinja på NTNU og vi kjenner bandmedlemmene fra blant annet Master Oogway, Zenos Mode og Mon Mio.

Erlend Vangen Kongtorp – saksofon, Hogne Kristoffer Kleiberg – piano, Alf Svendsen Høines – bass, Martin Heggli Mellem – trommer

Her kan du høre tre låter på Soundcloud.