Utsatt! Erlend Apneseth Trio med Frode Haltli

Konserten er flyttet til 24. september

  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • 240/190
  • Utsatt!

Konserten er avlyst på grunn av koronoa-situasjonen. Ny dato er 24. september. Kjøpte billetter brukes på den nye datoen. Hvis du ønsker verdikupong eller refusjon i stedet, send en e-post med navn og referansenummer til post@nasjonaljazzscene.no.

Deep time and now. Traditionally rooted music for the future

Erlend Apneseth Trio har lenge vært et sted der den tradisjonelle folkemusikkens dype forhistorie møter seg selv i en av mange mulige framtider. Over fundamentale groover og ur-riff, først hørt rundt bålet under en annen og eldre stjernehimmel, legges lag på lag med improvisasjoner, samplinger, arkivopptak og elektroniske rasleposer, før alt smeltes ned til én stor lyd. Lyden av tid.

Det er bare fire år siden trioens første album, Det andre rommet, kom ut på Hubro og sporenstreks ble nominert til Spellemann. Det føles mye lenger. En ny nominasjon for Åra kom hakk i hæl. På fjorårets Salika, Molika har trekkspiller Frode Haltli fått bli med og gir musikken enda noen flere lag. Nå er denne nominert til Nordic Music Prize! Priser og slikt betyr jo strengt tatt ingenting i seg selv, men i samtidas uoversiktlige snøføyk kan de noen ganger være nyttige brøytestikker å styre etter. Når Erlend Apneseth Trio og Frode Haltli går på scenen i kveld, vet vi hvor vi skal!

Erlend Apneseth – hardingfele, Frode Haltli – trekkspill, Stephan Meidell – gitar, Øyvind Hegg-Lunde – trommer