Uhørt! Epic Jazz Compilation

Trondheims unge lovende

  • 18 år. Dørene åpner kl 19.00
  • Gratis inngang!
  • Gratis!

Denne konserten livestreames, se lenger ned!

Det er blitt fast tradisjon og et sikkert vårtegn at andreklassen på jazzlinja i Trondheim legger ut på turné når snøen så vidt har begynt å bråne i sørhellingene. Og for hvert år som går blir vi enda litt mer forventningsfulle: Hva vil den neste generasjonen jazzstjerner vise oss denne gangen!

Epic Jazz Compilation består av ti norske og svenske musikere i tjueåra, og presenterer egenkomponert, nyskapende og mangfoldig musikk. Akkurat som navnet på ensemblet, blir konserten en episk samling av komponert og improvisert materiale, skapt ut ifra et vell av musikalske referanser og idéer. For å si det enkelt: Dette blir et ordentlig show levert av unge musikere i toppklasse!

Thea Ellingsen Grant – vokal, Malin Dahl Ødegård – vokal, Øyvind Frøberg Mathisen – trompet, Erlend Vangen Kongtorp – saksofon, Jonas Ehnroth – gitar, Philip Edwards Granly – piano, Håvard Aufles – piano, Georgia Wartel Collins – bass, Alexander Riris – bass, Ingvald André Vassbø – trommer

Det lyder selvsagt best hos oss med alle sanser, og gratis er det uansett, men en liten trøst for deg som bare kommer halvveis, eller ikke dét en gang: vi streamer denne konserten live! Kl. 20.00, hos oss eller hos dere?