Uhørt! Duo Cycles + We Take Requests Trio

Ny dose med Uhørt! bra musikk

  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • Gratis inngang!
  • Gratis inngang!

Uhørt! er Victorias konsertserie for unge jazztalenter. Her er det alltid frisk musikk, bra publikum og gratis inngang! Dørene åpner kl. 19.00 og konsertstart 20.00.

Duo Cycles

Duo Cycles så dagens lys I 2019, og blander finurlig preparert piano og saksofon i et hypnotiserende samspill. Saksofonist Sol Léna—Schroll og pianist Clément Merienne skaper melodiske og harmoniske melodier, krydret med polyrytmer. De overskrider det sedvanlige kammermusikk-duoformatet med improviserte former og figurer, og med flere teksturerte lag og lydsirkler.

Clément Merienne – piano, Sol Léna–Schroll – saksofon

Foto: Bjørn Ánte Røe/Mederic Roquesalan

We Take Requests Trio

Har dere hørt? Oscar Peterson Trio har vendt tilbake!
We Take Requests Trio er her for å få swing-jazzen tilbake på moten. Trioen har et skarpt blikk på jazz-tradisjonen, og blander det med en smittende entusiasme og enorm spilleglede.

Pianist Eirik Tveten er et pianotalent av de sjeldne. Med bakgrunn fra boogie-woogie og stride har han en enorm energi og voldsom teknikk, blandet med intrikate linjer og ypperlig sjangerforståelse. Bassist og bandleder Eskild Okkenhaug har en bunnsolid swing-beat som trommevirtuos Steinar Heide Bø får stor frihet til å leke seg på. Etter snart 4 år som et svært aktivt band, er samspillet gnistrende og repertoaret stort og bredt.

De har rukket å bli svært erfarne med mange konserter og engasjerer et mangfoldig publikum. Bandet har også gjort samarbeid med store internasjonale navn som Ulf Wakenius, Benny Benack III og Davide Cerreta, og er i ferd med å etablere seg som et av Europas mest lovende unge jazz-trioer!

Eirik Tveten – piano, Eskild Okkenhaug – bass, Steinar Heide Bø – trommer