Uhørt! Audun Trio + Siena Jazz

Tilgjengelig svart/hvitt og Italienske jazzutforskere

  • Onsdag 14. november 2018
  • 20.00
  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • Gratis inngang!
  • Gratis!

Lyrical piano trio + a visit from the Siena National Academy of Jazz

Audun Trio ga ut debutalbumet Rondane på Losen i vinter til en mottakelse som få debutanter er forunt. Faktisk var den mest negative kritikken at dette er nesten for bra for et førstereisband! Musikken er for det meste komponert av Audun Barsten Johnsen og befinner seg i et tilgjengelig og omgjengelig musikalsk terreng, ikke så altfor mange steinkast unna melodikerne i Helge Lien Trio.

Audun Barsten Johnsen – piano, Håkon Norby Bjørgo – bass, Magnus Sefaniassen Eide – trommer

Siena Jazz
Det er lett å bli navlebeskuende: Jazz er noe vi driver med i Skandinavia og til nød i USA. Men Italia har alltid vært et stort jazzland. Nå ønsker vi å vise fram noe av det som gror i det italienske miljøet, og da det viste seg at det nasjonale jazzakademiet i Siena har et samarbeid med NMH, falt alle brikkene på plass!

Bandet Typen som vi hører ikveld søker å uttrykke Carl Gustav Jungs psykologiske Typer, oppfatning og intuisjon, tenkning og følelse, oversatt til klangfølelse, rytme, harmoni og melodi. Bandet utforsker sine egne personlighetstrekk og setter det sammen til et mangfold som også rommer galskap og eufori. Alle er studenter ved akademiet, og konserten er en del av et større prosjekt med utveksling og masterklasser. Kom å hør fem spennende, italienske musikere i et herlig forskende prosjekt! En kveld for å utvide horisonten.

Andrea Silvia Giordano – vokal, Francesco Marchetti – gitar, Alessandro Giachero – piano, Francesco Panconesi – saksofon, Pierluigi Foschi – trommer

sienajazz.it