The MaXx & Trondheim Jazzorkester

Rykende ferskt og villt tight!

  • Torsdag 25. oktober 2018
  • 20.00
  • 18 år. Dørene åpner kl 19.00
  • 240/190
  • Kjøp billett her!

Dette blir så villt bra at vi må sikre oss at du ikke går glipp av denne! Må du bli hjemme, se lenger ned!

Catchy riffs and deep grooves. The MaXx and Trondheim Jazz Orchestra´s commissioned work for Moldejazz 2018

Det er rart med Trondheim jazzorkester. Vi har dem på besøk på Victoria to, kanskje tre ganger i året, og vi føler at vi kjenner dem, de er gamle bekjente, nære venner, vi vet hva vi får. Rent bortsett fra det faktisk ikke er slik! For ingen kjenner Trondheim jazzorkester – egentlig. Hver gang du ser orkesteret på scenen er det omskapt. Musikerne er byttet ut, musikken er nyskrevet, det er blitt et annet band. Det eneste som er likt fra gang til gang, er den eksepsjonelle kvaliteten.

Nå har de smeltet sammen med The MaXx, et band som nærmest koker over av spilleglede og kjappe temposkifter i en sydende cocktail av dance, catchy rockeriff og skakk elektronika. Anledningen er naturligvis at The MaXx mottok det store jazzstipendet under Moldejazz i fjor. De har allerede takket for tilliten med en heidundrende konsert under årets festival, og nå står Victoria-publikummet for tur!

Oscar Grönberg – keyboard, Petter Kraft – gitar og saksofon, Tomas Järmyr – trommer, Mia Marlen Berg – vokal, Thomas Johansson – trompet, Petter Hängsel – trombone, Mette Rasmussen – saksofon, Kjetil Møster – saksofon, Anton Toorell – gitar, Anja Lauvdal – keyboard, Mattis Kleppen – bass, Tor Breivik – lyd

The MaXx & Trondheim Jazzorkester invaderer stua di! Live klokken 20.00, tune in!