Trondheim Jazz Orchestra & GURLS – UTSOLGT!

GigaGurls!

  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • 330/280
  • Utsolgt!

Celebrating the new live album recorded on their tour last year, and finally Oslo gets a visit!

Trioen GURLS har siden 2013 vært saksofonist Hanna Paulsberg og bassist Ellen Andrea Wangs svært populære musikalske friminutt. Til dette prosjektet har de fått med Marianna Sangita, som vi kjenner fra Broen, på vokal. Hun vant også SpareBank 1s JazZtipendiat 2021-2022, som vil resultere i en konsert med Trondheim Jazz Orchestra med premiere i Molde i sommer, og som besøker oss i oktober!

Men nå endelig, the return of GURLS, et band som har utviklet seg til et flaggskip i norsk jazz. Det sprudlende debutalbumet «Run boy, run» vant Spellemannprisen for beste jazzalbum 2018, og trioen har siden toppet norske jazzfestivaler og spilt for utsolgte klubber.

Våren 2021 var det premiere på Hanna Paulsbergs bestillingsverk for Trondheim Jazz Orchestra & GURLS. Konsertene på Jazzfest i Trondheim, Mandaljazz, Moldejazz og Sildajazz vakte stor begeistring med en rekke helt nye låter for anledningen, i tillegg til noen av GURLS’ hitlåter i ny drakt. Dette har det blitt livealbum av som feires med en norgesturné i november, og vi er Oslo-stoppet! Kom og dans med oss!

Marianna Sangita – vokal, Hanna Paulsberg – saksofon, vokal, Ellen Andrea Wang – bass, vokal, Eirik Hegdal – saksofoner, Sissel Vera Pettersen – saksofoner, vokal, Trine Knutsen – fløyter, Erik Johannessen – trombone, Heiða Karine Jóhannesdóttir – tuba, Håvard Aufles – keyboards, Amund Storløkken Åse – vibrafon, Håkon Mjåset Johansen – trommer, Ola Øverby – trommer

Foto: Juliane Schütz