UTSATT! – Tord Gustavsen Trio

Ærlig, tett, herlig!

  • 18 år. Dørene åpner kl. 20.00
  • 340/290
  • UTSATT TIL 05.09!

UTSATT! Vi ser oss nødt til å utsette konserten med Tord Gustavsen på Trio. Som en følge av at Oslo kommune høyner beredskapsnivået ifm. Korona-viruset og stiller krav som vi ser kan være svært vanskelig å garantere for, ser vi ingen annen mulighet. Vi beklager dette. Den nye datoen er lørdag 5. september, og billettene kjøpt til Tord Gustavsen Trio lørdag gjelder for den nye datoen, men kan også refunderes ved å henvende seg til mailadressen post@nasjonaljazzscene.no.

Vi beklager det inntrufne, men håper publikum ser fornuften i dette. Vi ses på konserten i september!

Onsdag 11.03 kl 21:00

Tord Gustavsen is perhaps Norway’s most popular jazzartist, and this trio is truly uplifting!

Det er halvannet år siden den utsolgte konserten hos oss, endelig kan vi ønske velkommen tilbake til denne fantastiske trioen! Det ser ut som publikum ikke kan få nok av Tord Gustavsen, og det forstår vi veldig godt. Som en av våre absolutt mest populære jazzartister, og en av svært få som kan skilte med førsteplass på VG-lista og topp ti på amerikanske Billboard, har han gjort mer enn de fleste for å forene det moderne og det tilgjengelige. Med en lavkirkelig høystemthet og bluessåre melodier det lukter fersk jord og himmel av, gir han publikum både det de vil ha og det de ikke visste at de trengte.

ECM utgivelsen The Other Side fra 2018 fikk rosende kritikker over hele fjøla, og trioen kunne igjen vise sin kraft med konserter rundt om i verden. En levende organisme inntar oss og overtar rommet i mars, det er bare å glede seg!

Tord Gustavsen – piano, Gjermund Silset – bass, Jarle Vespestad – trommer