AVLYST! – Ola Kvernbergs Steamdome III

Kraftig nedkok

  • 18 år. Dørene åpner kl. 20.00
  • 290/240
  • AVLYST!

AVLYST! Vi ser oss dessverre nødt til å avlyse konserten med Ola Kvernbergs Steamdome III. Vi jobber med å finne en ny dato, men vi velger å refundere billettene umiddelbart likevel, og håper dere kjøper nye når disse foreligger! Beløpet blir automatisk refundert til kontoen/ kortet de ble kjøpt med. TicketCo melder at pga den massive trykket av avlyste arrangementer som de håndterer billettene til, må de av kapasitetshensyn i denne ekstraordinære situasjonen beregne 30 dagers ekspedisjonstid for effektuering av billettrefusjonene. TicketCo vil opplyse deg som billettkjøper om denne behandlingstiden. Om det er spørsmål så kan dere kontakte oss på mailadressen post@nasjonaljazzscene.no.

Vi beklager det inntrufne, men håper publikum ser fornuften i dette. Vi ses på en konsert senere!

Onsdag 11.03 kl 21:00

A distillation of Kvernberg’s powerful opus

Her kommer et skarpt destillat du vil kjenne i magen lenge! Ola Kvernbergs fabelaktige Steamdome fra tre år tilbake, et spellemannsnominert og konsertsalfyllende, instrumentalovervinnende mektig og sydende brygg av flott musikk, har kommet i ny directors cut redux-versjon!

Det de i Amerika kaller en reimagination, er et nytt møte med musikken, og her er virkelig beviset på Kvernbergs komponeringskvaliteter og musikalitet. Forrige rundes triple trommeslagerkraft har blitt kokt ned til Erik Nylanders fintfølende og fantasifulle rytmikk; det vanvittige bånntrøkket har Nikolai Hængsle ingen problemer med å forvalte helt alene. Ola Kvernberg er fortsatt en Nøkken-figur som guider oss opp steile klipper og ut i enorme panorama, rundt krappe svinger og ned stup, svevende over nattlandskapet.

Ola Kvernberg – fele, gitar, Nikolai Hængsle – bass, Erik Nylander – trommer