Thomas Strønen – Time is a Blind Guide

Sirkelen er sluttet

  • 18 år. Dørene åpner kl. 20.00
  • 230/180
  • Kjøp billett her!

Trommeslager og komponist Thomas Strønen rekrutterte et stjernelag til sitt siste prosjekt ”Time is a blind guide”, en bukett nye komposisjoner fremført av et spennende ensemble med strykere, piano og en oppegående rytmeseksjon.

Selv sier Strønen om prosjektet: ”Besetningen har en instrumentering som bærer preg av at jeg ønsker flere ensembler i ett. Musikken er melodisk og «tid» er et essensielt begrep også rent kompositorisk, både i form av utfordrende rytmikk, men også i det underliggende, med mye luft i komponeringen. Min musikalske oppvekst har vært mangfoldig, med ECM estetikk så vel som klassisk og elektronisk- og impromusikk; med dette prosjektet prøver jeg å samle mange endetråder.”

Strønens idé om ensemblemøter; et strykeensemble, et perkusjonsensemble og en pianotrio er utgangspunktet for den uttrykksfulle musikken vi møter denne kvelden, drevet frem av håndplukkede musikere fra begge sidene av Nordsjøen!

Prosjektet startet som en del av Conexions-samarbeidet i 2013, og kommer endelig tilbake som en fullblods ECM utgivelse!

Ayumi Tanaka – piano, Lucy Railton – cello, Håkon Aase – violin, Ole Morten Vågan – bass, Thomas Strønen – trommer/komponist, Steinar Mossige – perc. Gjester er slagverkensemblet Extended Ground

Vi nærmest insisterer på at du får med deg denne konserten, så har du ikke mulighet til å komme til oss, kommer Thomas Strønen &co hjem til deg via livestreaming, direktesendt kl. 21 ikveld. Koble til gode høytalere eller hodetelefoner og gå til YouTube!