Steinar Raknes – Releasekonsert!

Dypt og varmt

  • 18 år. Dørene åpner kl. 20.00
  • 220/170
  • Kjøp billett her!

Endelig tilbake, med en helt ny plate i basskassa! Og for et band han har samla, dette blir en super lørdag! Steinar Raknes Stillhouse holder releasefest for sin seneste, «Down South», og det er bare å glede seg, her er det mye musikalsk glede!

Steinar Raknes er en av Norges fremste jazzbassister og låtskrivere. Den eksplosive spillestilen og kraftige tonen gjør at han ofte blir sammenlignet med den legendariske bassisten og komponisten Charles Mingus. Med soloprosjektet Stillhouse har han også vist at han er en spennende og særegen vokalist.

Down South er spilt inn og produsert i Argentina, da Raknes bodde der med sin familie første halvdel av 2015.  Down South er et lyrisk album, som består i hovedsak av Raknes´egne låter. Musikken svever i grenselandet mellom americana, blues, rock og jazz, over både prærie og pampas, gjennom sarte, nære og groovy og dampende stemninger. Til Victoria kommer Raknes med sitt hjemmebrenneri STILLHOUSE, – med Paolo Vinaccia på trommer, Erlend Slettevoll på tangenter og Even Hermansen på gitar. Vi lover en forrykende kveld!
Special guests: Åse Kleveland, Helene Bøksle, Nosizwe Lise Baqwa, Knut Reiersrud og Alexandra Archetti Stølen!

Erlend Slettevold – piano, Even Helte Hermansen- gitar, Paolo Vinaccia – trommer og Steinar Raknes – bass