Tape to Zero – dag 2

Minifestival for åpne ører

  • 18 år. Dørene åpner kl 18.30
  • 280/ 230/ 200 per dag/ 380/ 330/ 300 for 2 dager!
  • Kjøp billett her!

19.30: Sea Change (Ellen A. W. Sunde)
20.15: Pd conception (Ingvo Clauder, Terje Evensen, Anders Tveit)
21.30: Stian Westerhus/Jan Bang/Erik Honoré
23.00: Leafcutter John

Sea Change – en-kvinnes bandet Ellen A. W. Sunde – med en nydelig stemme og et spennende lydbilde. Perfekt vårmusikk!

Pd conception – en spennende pianotrio med egen vri – kontrabass er byttet ut med laptop og musikken er helimprovisert! Pd conception har sitt eget uttrykk og musikken balanserer godt mellom det eksperimentelle og det tilgjengelige. Subtilt!

En helt ny og spennende konstellasjon med Stian Westerhus, Jan Bang og Erik Honoré. Et mestermøte med tre av landets mest spennende musikere/produsenter. Det er rett og slett ikke nødvendig å si mer! Dette må du bare høre!

Leafcutter John – en britisk supernerd med bakgrunn fra både kunstskole, elektronikk og folk-sjangeren. Her kan du forvente deg nye og rare elektroniske tilnærminger, eksperimentelle vendinger og god underholdning!

I tillegg er Tord Knudsen med på video/lys og Johnny Skalleberg på live-lyd. Tape to Zero arrangeres for tredje gang, og med flere nye samarbeiderprosjekter og med mye ny musikk, blir TtZ 2013 helt klart unikt!

Tape to Zero er en mini-festival med fokus på musikk innen nyere jazz, elektronika og ambient som avholdes 18 og 19 april på Nasjonal jazzscene. Tape to Zero presenterer ulike musikere og prosjekter med både elektronisk og akustisk lydbilde. Hovedideen er å presentere både kjente og ukjente navn på samme scene, med ferske prosjekter og unike musikalske utrykk. Musikken innbefatter både det eksperimentelle og utfordrende, samt mer tilgjengelige og melodiske uttrykk. Noe for enhver med et åpent øre. Hjemmesiden tapetozero.no er verdt å følge nøye med på!

Tape to Zero blir arrangert av Kjetil Husebø og Terje Evensen.