Tape to Zero – dag 1

Minifestival for åpne ører

  • 18 år. Dørene åpner kl 18.30
  • 280/ 230/ 200 per dag/ 380/ 330/ 300 for 2 dager!
  • Kjøp billett her!

19.30: Bendik Hovik Kjeldsberg (solo)
20.15: Kjetil Husebø (solo)
21.30 Splashgirl med Stian Westerhus

Bendik Hovik Kjeldsberg – et ungt stortalent med forkjærlighet for både akustisk og elektronisk musikk som er både komponert og improvsert. Her kan du forvente deg en god blanding av beats, samples, live-elektronikk og trommer/perc.

Kjetil Husebø – en pianist og live-elektroniker som tar et skritt videre fra forrige solo-album Contradictions (2012). Forvent deg både fine, intense, meditative, utrykksfulle, rare og kaotiske strekk! Her blir det verken tradisjonell jazz eller elektronika!

Splashgirl med Stian Westerhus – spiller sammen for første gang og kommer til å fremføre spesialskrevet musikk i anledning TtZ 2013. Trioen Splashgirl slapp nylig albumet Field Day Rituals og har fått en rekke gode anmeldelser. Stian Westerhus er kjent for de fleste og ga ut mesterverket The Matriarch and The Wrong Kind Of Flowers i fjor. Med disse to albumene i minne, er det ikke vanskelig å forstå at dette blir en kanonpakke som du ikke må gå glipp av!

Tape to Zero er en mini-festival med fokus på musikk innen nyere jazz, elektronika og ambient som avholdes 18 og 19 april på Nasjonal jazzscene. Tape to Zero presenterer ulike musikere og prosjekter med både elektronisk og akustisk lydbilde. Hovedideen er å presentere både kjente og ukjente navn på samme scene, med ferske prosjekter og unike musikalske utrykk. Musikken innbefatter både det eksperimentelle og utfordrende, samt mer tilgjengelige og melodiske uttrykk. Noe for enhver med et åpent øre. Hjemmesiden tapetozero.no er verdt å følge nøye med på!

Tape to Zero blir arrangert av Kjetil Husebø og Terje Evensen.