STØTTEKONSERT FOR GAZA – OK SESSIONS

Improviserende artister samler seg for barna på Gaza

  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • 250/500/750
  • Kjøp billett her!

Fabulous artists gather for a support concert for the children of Gaza with a lovely evening of improvisational music

Med Bugge Wesseltoft, Gregor Riddell, Javid Afsari Rad, Harpreet Bansal, Sanyu, Trio Djup, Ibou Cissokho og Shana Mathai.

En kveld fylt med musikk og kjærlighet! La oss samles og styrkes i musikken, la oss romme det ufattelige og det hjerteskjærende sammen, og la oss nære håpet om en fredeligere og mer forent verden.

Dette blir en konsert med flytende linjer, vi har samlet en bukett artister som skal spille sammen og for seg på tvers av sjanger og og struktur. Denne kvelden kan vi garantere sanselig og sjelelig påfyll!

Alle musikerne stiller gratis og billettinntektene går til Redd Barnas humanitærhjelp i Gaza.

Bugge Wesseltoft er pianist og brobygger, melodisk spennende og rytnisk utfordrende. 

Gregor Riddell er komponist, samtidsmusiker og spiller cello, og har vært med i utallige spennende prosjekter på tvers av sjangere. 

Javid Afsari Rad har bakgrunn fra klassisk persisk musikk og spiller santur som få andre, poetisk, vakkert og forrykende! 

Den fabelaktige og allsidige fiolinisten Harpreet Bansal har gjort seg bemerket både på jazz- og folkemusikkscenen i Norge og internasjonalt med indisk raga og nordisk melankoli. 

Sanyu er i starten av en stor karriere. Hun bygger med elektronisk behandlede vokalharmonier og utfordrer soul- og spoken-word-tradisjonen med intim og nydelig låter som tar tak i lytteren.

Trio Djup er en cellotrio bestående av Torun Stavseng, Frida Fredrikke Waaler Wærvågen og Inga Grytås Byrkjeland som spiller jazz og Bach med samme letthet!

På kora og vokal hører vi Ibou Cissokho, oppvokst i en stor forteller- og musikkfamilie i Senegal. Ibou viderefører og fornyer Griot-tradisjonen her i Norge.

Shana Mathai ble vi først kjent med som programleder på TV, og har siden vært sterkt tilstede som kulturpersonlighet på flere plan. Musikk har hele tiden vært en stor del av henne, nå slipper hun singler med rå, jazza poplåter laget for dansegulvet. Shana er også initiativtager til denne støttekonserten.

Pål Hausken er siste med på laget, en ekstraordinært bra trommeslager som vi har nytt med Susanna Wallumrød, Frida Ånnevik og Solveig Slettahjell, og i banda In The Country, Bull of the year og Music for a While.

Alle billettinntekter går til Redd Barnas humanitærhjelp i Gaza. Om du ønsker å gi en ekstra donasjon til Redd barna, kan du benytte konto 70500635280 og merke med «Gaza», da blir den øremerket hjelpearbeidet der.

Sesongkort gjelder til denne konserten, med en sterk oppfordring om å donere til Redd Barnas arbeid!

Konsertserien OK Session startet med utgangspunkt i Bugge Wesseltofts platelabel OK World og har hurtig vokst seg videre! Gitarist Oddrun Lilja er kurator for serien og tar pulsen på resten av verden som bor i Oslo, og fyller nok en gang scenen vår med spennende musikk og nye bekjentskaper og konstellasjoner.

OK Sessions er et samarbeid mellom OK World, Nasjonal jazzscene og Samspill.

Foto: Javid Afsari Rad av Tore Sætre