Space

In search of space!

  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • 270/220/170
  • Kjøp billett her!

Space exploring trio!

Space er et betegnende navn på prosjektet til Lisa Ullén, Elsa Bergman og Anna Lund. Midt i pianotrioens frie tilnærming i form av hektiske og nøye gjennomtenkte innslag, finnes også pustende rom i musikken. Rom til å lytte, utforske og spille videre. I disse detaljrike rommene som oppstår, får trioen hvert øyeblikk til å telle.

Debutalbumet «Space» ble spilt inn på Fylkingen i Stockholm, midt i den tjukkeste pandemien, og ble utgitt av Relative Pitch Records i mars 2022. Ulléns kantete og rytmiske pianospilling setter premisset for albumets seks spor, og leder trioen inn i en tilstand av kollektiv frihetsfølelse krydret med mesterlig melodiføring. Her får du både rå kraft og nennsomt spill, viklet i hverandre.

Ullén, Bergman og Lund er alle sentrale skikkelser i det skandinaviske frijazzmiljøet. Trioen startet å spille sammen da de var en del av sekstetten Anna Högberg Attack og har etter det spilt sammen i flere ulike konstellasjoner. Med Space har de funnet en optimal arena for vakker og søkende jazz. In search of space!

Lisa Ullén – piano, Elsa Bergman – bass, Anna Lund – trommer

Foto: Tina Axelsson