Snarky Puppy – UTSOLGT!

Ekstrakonsert fra de funky valpene!

  • 18 år. Dørene åpner kl 17
  • 330/280
  • UTSOLGT!

Snarky Puppy spilte for to utsolgte, jublende, dansende hus sist de besøkte oss. Høstens konserter ble raskt utsolgt, derfor er vi glade for å gi dere en ekstra sjangs til å oppleve dette funky fenomenet!

Ungt, energifyllt og fargerikt, med et nyskapende lydbilde ikke ulikt Jaga Jazzist og med mål om å treffe danseskoa dine like hardt som hodet. Sekstitalls storswing, søttitalls tangenteufori, afroamerikansk høystemthet og drøy fandenivoldskhet gjør Snarky Puppy til et live-fenomen av de sjeldne. Bandet spiller ikke bare konsert, de lager fest! Med en helt egen evne til å nå ut over scenekanten er bandet en kollektiv masse av utemma, elektronisk jazzmorro, høytsvevende solister og bunnsolid trøkk. I det som virker som en uavbrutt verdensturné, legger heldigvis Snarky Puppy turen innom den intime scenen på Karl Johan for å gi deg et nærmøte med den produktive gjengen.

OBS: Det blir ikke anledning til å benytte seg av vergeordningen på denne konserten. Egen konsert for de under 18 år lørdag kl 18!

Michael League – bass, keys, Jason ‘JT’ Thomas – trommer, Marcelo Woloski – perk, Bob Lanzetti – gitar, Bill Laurance – keys, Justin Stanton – trompet, keys, Mike Maher – trompet, flugelhorn, Chris Bullock – saksofon, fløyte