Siril Malmedal Hauge

Indre varme som stråler sterkt!

  • 18 år. Dørene åpner kl. 20.00
  • 240/190
  • Kjøp billett her!

New songs from rising vocal star – release concert!

Det er alltid stas når en ny vokalstjerne stiger over horisonten. Siril Malmedal Hauge er en ny og spennende stemme på det norske jazzfirmamentet. En allsidig vokalist med sterke røtter i jazztradisjonen, som tross en relativt ung alder, allerede er etterspurt og aktiv i en rekke prosjekter, både som vokalist og instrumentalist. Mange vil nok huske henne fra den nydelige konserten med trioen til Erlend Skomsvoll på Victoria i høst!

I fjor kom den kritikerroste duoplata Last Things, der Malmedal Hauge serverte oss vare og varme versjoner av alt fra Beatles og Jimi Hendrix til Cole Porter. Albumet som blir sluppet i kveld, er derimot noe helt annet. Med låter skrevet spesielt for et kruttsterkt ensemble som for anledningen er forsterket med strykere, gode tekster og fengende melodier, kan Uncharted Territory fort komme til å bli en av vårens høydepunkter!

Siril Malmedal Hauge – vokal, Martin Myhre Olsen – saksofon, Torgeir Hovden Standal – gitar, Kjetil André Mulelid – piano, Martin Morland – bass, Henrik Lødøen – trommer. Oslo Strings: Adrian Løseth Waade – fiolin, Isa Caroline Holmesland – bratsj, Kaja Fjellberg Pettersen – cello