Utsatt! Sinne Eeg

Utsatt til 6. mai 2021

  • 18 år. Dørene åpner kl. 20.00
  • 280/230
  • Utsatt til 2021

På grunn av strengere innreiserestriksjoner fra Danmark, må denne konserten utsettes til 06. mai 2021. Kjøpte billetter gjelder til den nye datoen.

World class vocal jazz

Hun har lenge vært en av Danmarks førende vokalister, og de senere år har Sinne Eeg også etablert seg som en betydelig stemme i europeisk jazz, med rytmisk stålkontroll og en uovertruffen harmonisk sans. Stilen er moderne og nordisk i tonen – med et hint av skandinavisk melankoli – men forholder seg naturligvis også til den amerikanske tradisjonen, der Betty Carter og Sarah Vaughan er uttalte forbilder. Nylig kom også albumet We’ve just begun med Danmarks Radio Big Band, naturligvis til strålende kritikker, hvor hun viser at hun er like suveren i det store formatet!

Sinne Eeg er en glitrende liveartist som kan kunsten å invitere publikum inn i musikken, uansett om det er standardlåter eller egne komposisjoner som står på programmet. Med seg på scenen i kveld har hun et fjellstøtt lag av kvalitetsmusikere. En kuriositet verdt å nevne i denne sammenhengen er at alle i bandet har fått Ben Webster-prisen, det danske motstykket til Buddy-statuetten. Her snakker vi med andre ord øverste hylle!

Sinne Eeg – vokal, Jacob Christoffersen – piano, Lennart Ginman – bass, Morten Lund – trommer

Foto: Stephen Freiheit