Hegge

Mer feeling!

  • 18 år. Dørene åpner kl. 20.00
  • 230/180
  • Utsolgt!

Rough, rhythmic and inspired sixties-bop

Hegge vant Spellemann i 2017 for plata med den vidunderlige og noe passivt-aggressivt truende tittelen Vi är ledsna, men du får inte länger vara barn. Vi får jo aldri nok av ny jazz inspirert av det gylne amerikanske sekstitallet, og Vi är ledsna var et uforsvarlig deilig knippe korte og melodiøse låter i et lett kupert og moderne terreng som ikke minst ga rytmebeinet valuta for pengene. Perfekte satsplanker for dristige improvisasjoner fra scenen!

Når du har skikkelig tyngde i kjølen, kan du stramme seilet noen ekstra knepp og dundre på motvinds. I Hegge får relativt unge folk som Martin Myhre Olsen fra Megalodon Collective brynt seg på noen godt garva skinn fra den skandinaviske toppligaen. Nå er gjengen ute med ny plate og ikke uventet er det fortsatt snakk om frisk seilas! I kveld kapper vi fortøyningen og lar det stå til. Jazz for jazzens skyld!

Jonas Kullhammar – saksofon, Martin Myhre Olsen – saksofon, Vigleik Storaas – piano, Bjørn Marius Hegge – bass, Håkon Mjåset Johansen – trommer