Ricky Gervais

[ekstern forestilling]

  • 18 år. Dørene åpner kl 18.30
  • 650 kr + avg
  • Utsolgt

Ricky Gervais gjør et unikt intimshow i ærverdige Victoria Teater den 1.desember.

Den engelske komikeren er på turne og gjester som kjent Oslo Spektrum den 2. desember. Men som store idrettutøvere trenger også komikere å varme opp og derfor har han valgt å gi tre hundre av sine fans en forsmak på hva de kan få oppleve når teppet går opp for «Ricky Gervais Live» i Oslos storstue.

– Et intimshow med en så stor internasjonal artist har aldri blitt gjort før i Norge. Dette blir en helt unik mulighet til å se en av verdens største komikere på nært hold, sier Peer Osmundsvaag, daglig leder i Atomic.

Da Gervais besøkte Norge og Folketeateret forrige gang ble begge showene solgt ut på rekordtid.

Gervais sitt show i Spektrum solgte som forventet ut samme uke som det billettene ble lagt ut i sommer. Som tidligere varslet kunne vi legge ut noen hundre billetter ekstra når vi fikk mer nøyaktig informasjon om produksjonen. Disse billettene er nå tilgjengelig på Billettservice.

Ricky Gervais sine live-show er forøvrig de raskest selgende britiske standupshowet i historien. Han har opptrådt over hele verden, inkludert Royal Albert Hall, Wembley Arena, Nokia Theatre, Carnegie Hall. Han spilte også inn en HBO spesial på Madison Square Garden som ga han hele tre Emmy nominasjoner. Gervais har sålangt solgt to millioner billetter på sine show og har flere serier som The Office, Extras og An Idiot Abroad gående på både NRK og kanaler verden over. I tillegg har han fått kultstatus etter sine legendariske oppdrag som vert for Golden Globe Awards.

-Å se Ricky Gervais i Victoria Teater er det nærmeste man kommer til at han underholder deg hjemme i stuen din. Dette er mannen som tok over den komiske stafettpinnen etter John Cleese og Jerry Seinfeld og i samme slengen gjorde dem til noen av sine største fans. Som arrangør tror jeg neppe vi får være med på et like ekslusivt show igjen, fortsetter Osmundsvaag.

Ricky Gervais Golden Globes 2012 Opening Monologue

Billetter tilsalgs lørdag 13.oktober på Billettservice.

NB! Forestillingen er i regi av ekstern arrangør. Sesongkort for jazzscenen gjelder derfor ikke.