Releasekonsert med PUST

Plateslippfest!

  • 18 år. Dørene åpner kl 18.00
  • 220,-/ 180,- + bill.avgift
  • Kjøp billett her!

Det kritikerroste vokalensemblet PUST slipper denne høsten sitt fjerde album. Sekstetten feirer sitt 10årsjubileum med en helnorsk plateutgivelse hos Grappa, med hovedsakelig egenskrevne låter. Nå reiser de på omfattende releaseturné.

PUST har etablert seg som en av de ledende og mest anerkjente vokalgruppene i Norge og Norden. Repertoaret ligger hovedsakelig i et spenn mellom vise, folk, jazz, og etniske genre. Alle låter og arrangementer er skrevet av eller for PUST.

PUST sine 3 foregående album fikk alle høye terningkast i norsk presse, og den forrige utgivelsen Julero var en av de mestselgende juleplatene på det norske markedet i 2011. Ensemblet er både blitt nominert til Spellemannspris og til internasjonale CARA awards (a cappella-bransjens svar på Grammy). PUST har et høyt aktivitetsnivå med ca 50 opptredener og konserter i året, både innenlands og utenlands. I fjor gjestet de festivaler både i Tyskland, Frankrike og Taiwan. Senere denne høsten reiser de på 3 ukers juleturné i regi av Rikskonsertene.

Men nå gleder ensemblet seg til å dele sitt nyinnspilte repertoar med sitt publikum, og er klar for å by på en stemningsfull og begeistrende vokal opplevelse denne kvelden!

Vokalensemblet Pust har gjort det igjen. De er viltvoksende, utfordrende og uforutsigbare, både eksperimentelle og temperamentsfulle i sin vokalglede.
(Aftenposten – Svein Andersen, 25.09.09, anmeldelse av Kry – terningkast 5)

PUST besitter til sammen en stemmeprakt som er sjelden og de kler hverandre på et usedvanlig vis.
(Nettavisen – Tor Hammerø, 01.09.09, anmeldelse av Kry – terningkast 5)

Meditativt, stemningsfullt og evig beroligende.
(VG – Tor Martin Bøe, 08.12.11, anmeldelse av Julero – terningkast 5)

Dette er en juleplate for evigheten.
(Aftenposten – Harald Fossheim, 25.11.11, anmeldelse av Julero – terningkast 5)

Vokalsjarm og stemmelek helt utenom vanlige.
(Aftenposten – Svein Andersen, 16.10.07, anmeldelse av Femkant – terningkast 6)

Arrangør: Pust, sesongkortet gjelder ikke.

https:/.spotify.com/?uri=spotify:album:1Z77VFNtExpeWaNLoC6rhJ