Reiersrud og Vold – Terje Vigen

Vi ser at den sosiale nedstengingen og videreføringen av innreise med karanteneregler gjør at vi dessverre igjen må utsette denne konserten. Den flyttes nå fra 8. mai til 19. mars 2022. Vi gleder oss til endelig å få oppleve denne herlige duoen i trygge omgivelser! Kjøpte billetter gjelder, kontakt oss om den nye datoen ikke passer; post@nasjonaljazzscene.no

Hold ut, ta vare på hverandre!

Talkin’ blues Henrik Ibsen

Vår store dramatiker og caféentusiast Henrik Ibsen nærmer seg sitt 200 års jubileum. At dikteren fortsatt er aktuell er denne snakkekonserten et godt eksempel på, jazzpoet laureate Jan Erik Vold og gitarist i blues og tilstøtende herligheter Knut Reiersrud legger ingenting i mellom her! Under armen har de Ibsens dramatiske og 43 vers lange dikt om den underlige og gråsprengte Terje Vigen og Arlo Guthries klassiske talkin’ blues “Alice’s Restaurant Massacree”, som, noe overraskende, skal vise seg å være et perfekt tonefølge. Dette, sier de, blir Ibsen som dere aldri har hørt ham!

Konserten er opprinnelig produsert for den kulturelle skolesekken og ga skoleelever landet over en sjelden anledning til å komme glisende ut fra et møte med Ibsen. Vi får også gylne drypp fra Vold og Reiersruds rikholdige lager av musikk og poesi.

Jan Erik Vold – vokal, Knut Reiersrud – gitar