Per Mathisen Trio

Bassvikingen med powerhouse-trio!

  • Torsdag 12. oktober 2023
  • 20.00
  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • 310/260/210
  • Kjøp billett her!

The bass viking returns with stellar trio!

Per Mathisen har satt sammen en real powerhouse-trio, med den franske stjernegitaristen Nguyên Lê og trommeguru Audun Kleive. Her møter du en trio med de beste, en smakfull cocktail av jazz, rock og funk fra virtuose musikere med smittende selvtillit.

Mathisen har gitt ut en rekke kritikerroste plater og spilt med navn som Bill Bruford, Bill Evans, og Marilyn Mazur, og hans medsammensvorne er ikke mindre meritterte. Nguyên Lê har gitt flere kritikerroste album under eget navn og i ulike sammensetninger. Han har dessuten spilt med artister som Herbie Hancock, John Scofield og Maria Schneider. Kleive er en av de aller ypperste på trommestolen, der han sprer rundt seg trollbindende rytmemønstre, med en særegen stil og ro.

Summen av dette er et toppet lag med ekstreme evner på sine respektive instrumenter, og med et tett og eksplosivt samspill. Trioen har lagt bak seg en nitid innspilling i studio og er mildt sagt klare til å vise frem det nye materialet på scenen. Ta plass for musisering på skyhøyt nivå!

Nguyên Lê – gitar, Per Mathisen – bass, Audun Kleive – trommer