Oslo 14

Nypresset album og to bestillingsverk for noen av landets beste sangere!

  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • 230/180
  • Kjøp billett her!

Oslo 14 is a large vocal ensemble performing contemporary music. Album release!

Improvisasjon er musikk i bevegelse. Da vokalgruppa Oslo 14 ble etablert av Elin Rosseland i 2014, var de fjorten sangere. Og siden de også ønsket å gi et lite nikk til stilskaperne i Oslo 13, ensemblet som på åtti- og nittitallet omtrent var en egen bydel, ga navnet seg selv. I dag henter Oslo 14 medlemmene fra en stall på tjuefem personer, og størrelsen og sammensetningen varierer med prosjektene.

Oslo 14 har alltid lagt vekt på å utvikle nytt repertoar i samarbeid med norske samtidskomponister, og når de kommer til Victoria i september, er det med femten sangere, et nypresset album og to bestillingsverk: Guro S. Moes “Hvorfor er vi så redde for å føle, vet du det?” og kunstnerisk leder Andreas Backers verk “Kjærlighet, penn og papir”.

Det er ikke ofte man får oppleve et drøyt dusin av landets beste sangere på scenen samtidig! Nyskrevne korverk er heller ikke hverdagskost. Her får du alt på ett fat, og med deilig sleppefeststemning som ekstra bonus.

Bendik Sells, Lisbeth-Anita Grimsø Olsen, Sean Bell, Petter H. Bermingrud, Seshen, Birte Slettevoll, Karoline R. Albrigtsen, Giuseppe Creazzo, Gro-Marthe V. Dickson, Caroline A. Bakke, Vemund G. Kjelstad, Eva B. Storrusten, Live S. Schulerud, Eline H. Åsbakk, Ingrid V. Henriksen – vokal, Andreas Backer – kunstnerisk leder