Onger er rare – Maj Britt Andersen

Tar barn på alvor

  • Fri aldersgrense. Dørene åpner kl 13.30
  • 250/ 200/ 150
  • Kjøp billett her!

I år er det 100 år siden Alf Prøysen ble født, og dette er noe også vi i Oslo Jazzfestival ønsker å markere ved å invitere familiekonsert med Maj Britt Andersens ”Onger er rare”.

Maj Britt, født på Østre Toten 14 år før Prøysen gikk bort, har hatt et tett og nært forhold til Prøysen helt siden hun var liten. Fra hun hørte stemmen hans på Barnetimen for de minste og «Sparegrisen» og ved fjernsynets innmarsj på Toten på 60-tallet. Der fikk hun «møte» Prøysen og Anne-Cath. Vestly sammen, og siden har Prøysens univers vært en viktig del av Maj Britt.

Maj Britt Andersen har i over 30 år vært en av Norges mest kjente formidlere av musikk for barn. Dette har resultert i mange plater, konserter og forestillinger, i mange av forestillingene medvirker også lokale barnekor/skoleklasser. I 2006 gav hun ut plata ”Onger er rare”, en barneplate med de aller mest kjente Prøysen-sangene for barn. Plata fikk en glimrende mottagelse, med flotte anmeldelser og terningkast, Spellemannsprisnominasjon og den solgte ca. 13.000 eksemplarer de første månedene!

Sammen med Geir Holmsen, Daniela, Stian Carstensen og Paolo Vinaccia vil Maj Britt fremføre låter fra dette albumet til glede for hele familien.

Besetning: Maj Britt Andersen – vokal, Daniela Reyes Holmsen – gitar, Stian Carstensen – trekkspill, banjo, Geir Holmsen – bass, Paolo Vinaccia – perkusjon

Arrangør: Oslo jazzfestival, NJS-sesongkortet gjelder ikke.