On the Edge: Monkey Plot & VOXPHERIA

Levende metode

  • 18 år. Dørene åpner kl. 18.30
  • 180/130
  • Kjøp billett her!

Symposiet On the Edge samler et utvalg improviserende musikere til en mini-festival, med konserter på Victoria og til intervjuer, presentasjoner og faglig meningsutveksling på Musikkhøgskolen. I år er temaet improvisasjon i studio.

Festivalen foregår fra onsdag 30. november til fredag 2. desember på Norges musikkhøgskole og Nasjonal jazzscene, og er åpen for alle! Programmet på Norges musikkhøgskole starter kl 10 den 1. og 2. desember. Mer info på On the Edge´s nettside: www.nmh.no/ontheedge

19:00  On the Edge 2016 åpning
20:00  Monkey Plot
21:00  Tone Åse / Thomas Strønen: VOXPHERIA

Monkey Plot har med sin seneste plate gått elektrisk igjen etter i flere år ha rendyrket et helakustisk uttrykk. Musikken er fortsatt intim, men røttene i rocka improvisasjonsmusikk skinner klarere gjennom nå. Dette er poesi for frijazzern, punk for minimalisten og folkemusikk for den avantgarde, gjenkjennelig og nytt på samme tid.

Christian Skår Winther – gitar, Magnus Skavhaug Nergaard – bass, Jan Martin Gismervik – trommer

630x420xvoxpheria

Morgendagens lyd idag; Voxpheria er en ujorda sjelereise, menneskets digitale leten etter identitet, språk og noe håndfast. Heldigvis er Åse/Strønen så kyndige med stemmer, 0/1 og perkusive instrumenter at søken får landføling, om enn med blåmerker etter techno, rock, pop, jazz, samtidsmusikk og Østens tradisjoner.

Tone Åse – vokal, elektronikk, Thomas Strønen – perkusjon

Vi selger også tredagersbillett til alle konsertene, kr 500/400, her!

https:/.spotify.com/?uri=spotify%3Aalbum%3A4XOE5Xzuxs0MOBVMI3bQbh