Olga Konkova Trio + Per Mathisen Trio

Fire fantastiske feirer to topp plater!

  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • 270/220
  • Kjøp billett her!

Konserten er flyttet hit fra 11. februar. Tidligere kjøpte billetter gjelder til denne nye datoen.

Four great musicians, two bands, two sizzling hot new jazz albums

Hva er vel bedre enn plateslippkonserter – ferskt materiale og musikere som knapt kan vente med å vise publikum hva de har gjort siden sist? Det må i så fall være to plateslippkonserter!

Olga Konkova er ute med nye plate! Som en av landets fineste pianister har hun gitt oss en perlerad av kritikerroste album siden hun flyttet til Norge på midten av nittitallet. Ikke minst debuten Going with the flow, som hun ble nominert til Spellemann for, og Joni Mitchell-improvisasjonene på Improvisational four. Den nyeste utgivelsen, Open Secret, er et kaleidoskop for ørene. En samling dypt bevegende låter hvor melodier og motmelodier strømmer og virvler rundt lytteren før de plutselig styrter seg ned halsbrekkende partier.

Olga Konkova – piano, Per Mathisen – bass, Gary Husband – trommer

Kvelden er ikke over ennå! Per Mathisen Trio har nemlig med seg det nye albumet Gladiator i gigbagen. Her møter du en trio med de beste, en cocktail av jazz og funk fra fantastisk virtuose musikere med smittende selvtillit. Per Mathisen har gitt ut en rekke kritikerroste plater og spilt med navn som Bill Bruford, Bill Evans, og Marilyn Mazur, og hans medsammensvorne er ikke mindre meritterte. Jan Gunnar Hoff har komponert hundrevis av verk og og turnert innland og utland, gjerne sammen med verdensstjerner som Mike Stern og Alex Acuña, og trommis Gary Husband har en CV så lang at vi ikke kan ta den her. Dette blir en skikkelig breiglisaffære!

Jan Gunnar Hoff – tangenter, Per Mathisen – bass, Gary Husband – trommer