Barnas jazzscene

Talents aged 7-15 improvise and play jazz standards

Vi krysser fingrene for en festivalsommeren, og ønsker den velkommen med vårens siste Barnas jazzscene – og så kan de spille ute i vårsola! Her hører dere utøvere helt ned i åtteårsalderen som spiller kompleks, improvisert musikk på høyt nivå lekende lett!

Konserten passer for et bredt publikum, der barn og unge, familier, voksne og eldre – erfarne eller mindre bevandret i jazzens univers – er velkommen for å la seg inspirere og imponere. Både Osloboere og tilreisende oppfordres til å ta med seg barn og ungdommer på konserten, og la dem møte dyktige og samspilte unge musikere som spiller levende jazz. En ettermiddag til glede og inspirasjon!

Musikantene hører til på Improbasen, Oslos egen barnejazzskole, som underviser barn i alderen 7-15 år i jazzimprovisasjon. Elevene kommer både fra Osloområdet og fra resten av landet, og har etter konserter, festivaler og turnéer i både Norge og resten av verden fått betydelig sceneerfaring. Improbasen er støttet av Norsk kulturråd, Sparebankstiftelsen og Oslo kommune.