OK Sessions #7: Jobbe på accordion

En heftig kveld med nye møter

  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • 230/180
  • Kjøp billett her!

The new sounds from inside and out!

OK Sessions er tufta på å sette spennende, nye lyder på scenen vår, i et samarbeid mellom Nasjonal jazzscene, Samspill og Bugge Wesseltofts label OK World. Gitarist Oddrun Lilja er som vanlig skarp kurator og inviterer til utgave nummer sju i konsertserien. Her lurer gjester i kulissene og nye musikalske vennskap er i emning!

Jovan Pavlovic er en av landets mest ettertraktede akkordeonister og ble ifjor kåret til Bykunstner av Trondheim kommune. Han kommer til oss med sitt helt ferske soloprosjekt og mange kommer til å få seg en musikalsk overraskelse! Alene med sitt akkordeon og lydeffekter tar Jovan oss med inn i en helt ny musikkverden hvor han strekker og tøyer grensene for dette instrumentet.

Alle låtene er komponert av Jovan og vi får høre alt fra det mest sårbare og enkle til det store og komplekse. Her er rytmikk og improvisasjonsinnflytelser fra Afrika, Balkan, Skandinavia forent. Og så får han besøk på scenen…
Ikke gå glipp av denne unike musikkopplevelsen!

Det blir likevel litt annerledes enn først planlagt. Stian Carstensen har fått feber’n og må dessverre bli hjemme, det samme må Elias Akselsen og Rohini Sahajpal. Men Liljas kreativitet trenger bare ett spinn før nye, spennende navn blir lagt til lista. Sunanda Sharma er en fantastisk indisk sanger og tanpura-spiller som er kjent fra flere jazzsamarbeid blant annet med The Source, og som sammen med Trygve Seim kommer til å gjøre denne kvelden magisk!

Doktor og tablamester fra Solbergelva/India, Jai Shankar kommer også!

Kvelden ender i en jam – spiller du et instrument så bør du ta det med! Da får du gratis inngang til konserten, for i andre avdeling blir det jam med lav scenekant!

Sunanda Sharma – vokal, tanpur, Jovan Pavlovic – accordion, Trygve Seim – saksofon, Oddrun Lilja – gitar, Jai Shankar – tablas, Jarle Vespestad – trommer og kanskje deg?

Foto av Jovan Pavlovic: Helge Andreas Norbakken