OK Sessions #4: Sarah Camille + Balke/N’Doye/Bjerck/Lilja/Jørgensen

Feirer ny plate og gammelt vennskap

  • 18 år. Dørene åpner kl. 20.00
  • 230/180
  • Få billetter!

A poetic jazz gem + an old friendship blossoms

Sanger, poet og forteller Sarah Camille har et særegent uttrykk og en utstråling som treffer både hennes unge og voksne publikum. Hennes andre album, Spor av dråper og røde nebb, er nå utgitt på OKWorld og er et unikum av et album. Her er musikk og historier for store og små, basert på en suksessfull konsert-forestillingen ved samme navn. Vi får både høre sanger fra dette nye, det forrige albumet hennes Sol og annet materiale.

Tekstene til Sarah Camille er fulle av lekenhet, rytme og flyt, men også alvor og melankoli. Med en myk og nær vokal beveger musikken seg mot jazz, world, vise og urban.

Sarah Camille – vokal, Jørn Erik Ahlsen – gitar, Sidiki Camara – perkusjon

Ok sessions-bandet denne kvelden blir et rytmisk møte med gamle venner og en ung, spennende gitarist som også har reist jorden rundt med åpne ører. For snart 20 år siden gav perkusjonisten Miki N’Doye ut Joko, et fyrverkeri av en plate med Paolo Vinaccia, Bugge Wesseltoft, Jon Balke og enda fler jazznobiliteter, det er en fest det er verdt å finne fram igjen! Han har også utgitt platen Tuki på ECM.

Samarbeidet mellom N’Doye og Balke startet i 1976 da N’Doye flyttet fra Gambia til Norge og har fortsatt periodevis fram til 2000-tallets rytmiske band Batagraf hvor også Snorre Bjerck er med. Vi gleder oss stort til at Miki N’Doye og Balke skal spille sammen igjen, denne gangen med ny lyd fra Oddrun Lilja. Vi kan vente oss en spennende rytmeverden med mye humor og varme!

Nå har Oddrun Lilja meldt inn at også Per Jørgensen kommer togende over fra Bergen, for en glede!

Oddrun Lilja – gitar, Per Jørgensen – trompet, Jon Balke – keys, Miki N’Doye – perkusjon, Snorre Bjerck – perkusjon